Uw hond in de trimsalon.

Een paar tips om de trimbehandeling zo fijn mogelijk voor u en uw hond te maken.* Laat uw hond niet met volle maag naar de trimsalon komen.

* Laat uw hond goed uit. Een trimbehandeling kan een behoorlijke tijd duren.
Het is niet fijn voor de hond om het dus de hele tijd te moeten ophouden of voor ons dat uw hond zijn behoefte doet in de salon. 

* Wij bellen u als de hond klaar is. Gelieve niet eerder komen dan dat u gebeld bent, wanneer de hond nog niet klaar is en het baasje al ziet is het voor ons vaak een hele opgave nog verder te gaan, omdat de hond blij is u te zien. Wij werken met scherpe materialen en het is uiterst gevaarlijk als de hond ineens probeert van tafel te springen omdat deze het baasje ziet.

* Probeer uw hond vlovrij te brengen, heeft uw hond vlooien, dan zijn wij genoodzaakt een extra bedrag in rekening te brengen voor het ongemak.

* Heeft uw hond medische problemen breng ons op de hoogte. 

* Kom op tijd op de afspraak. Juist omdat een trimbehandeling behoorlijk wat tijd kost is het belangrijk op tijd te komen zodat alle tijd die wij ingepland hebben goed kan worden benut en wij niet in de knoop komen met eventuele volgende afspraken.

*Mocht u om wat voor reden ook niet op de afspraak kunnen komen, laat ons dit zo spoedig mogelijk weten. Openingstijden

Maandag: 09:00–18:00
Dinsdag: 09:00–18:00
Woensdag: 09:00–18:00
Donderdag: 09:00–18:00
Vrijdag 09:00–18:00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten


Contact

Trimsalon Fantasia
Kikkerveen 324 
3205 XH Spijkenisse

Email: info@trimsalonfantasia.nl

Tel: 0639360146

© Copyright 2018 - trimsalonfantasia.nl     Privacybeleid  Algemene Voorwaarden